Regnet öser ner. Gummistövlarna är på. Vi sitter längst fram i bussen och vi är snart framme. När vi kommer fram ska vi sätta upp tältet i regnet. Fast först stå några timmar i kön in. Hörde jag festival???!

Vad är oddsen att man får promenera hem med Angelica Blick bara sådär en onsdagskväll?
Det fick jag, Jennifer, Johanna, Inez och Gääb göra i onsdags iallafall! Hon är min favoritbloggare. Vilket Inez och Gääb vet. Så när de i onsdags gick lite före mig, Jennifer och Johanna fick de syn på Angelica och sprang fram till henne och frågade henne om hon ville överraska deras kompis eftersom hon typ älskade henne, och det ville hon ju! Så Gääb kom och tog tag i mig och bah "Emma, kom!!" Fyfan vilka fina vänner jag har och vad glad jag var. Kunde gått de där 2,5 milen hem till mig efter att ha träffat henne! Vi stod och prata ett tag och sedan fråga hon om vi skulle åt samma håll som henne, vilket vi skulle, så vi följde faktiskt henne enda hem. Ae, lycka <3

Börjar sommarlovet med att dra ner till Inez och Skåne med mina fina vänner! <3

I fredags fick vi sommarlov på riktigt! Kan inte släppa hur jävla awesome vår studentskiva var (säger vår för att jag var med och fixa lite, min riktiga studentskiva blir ju nästa år!). Min avslutning blev iallafall bra. Roadtrip och regn så det bara sjöng om det! Den här bilden på mig, Jennifer och Gääb är så sjukt fin tycker jag.. Mina fina <3

Studentskivan igår var helt grym. Det gjorde vi bra!

Andrea är lätt snyggast i sin fina fina klänning!! Nu taggar vi studentskiva som fan.

Är riktigt sugen på ett par boots/kängor till sommaren! Speciellt till Peace & Love. Tycker det ger en sådan himla festival-feeling. Gick in på Nelly.com eftersom de brukar ha det man är ute efter, men inte den här gången. Så gick in på scorett.se och det hade ju hur mycket som helst! Fastnade där eftersom de hade ungefär exakt jag hade tänkt mig.

Mycket fest på senaste! Firat och firats. Älskar att vi äntligen blir 18! (Eller en del av oss, en del får vänta ett år till..) Äntligen kan jag följa med Frida ut på krogen med! Väntat ett heeelt år.
Hade 3 galna kvällar med Inez och tjejerna den helgen jag fyllde år. Självklart har jag fina bilder från det med!


1, Lollo och jag på förfest hos Inez innan Torsdagsklubben. 2, Maria, jag och Johanna på Gääbs 18-årsfest. 3. Lollo, jag och Frida på förfest hos Inez innan Torsdagsklubben. 4, Lollo och jag på Torsdagsklubben. 5, Jag och Frida på 55an på min födelsedag. 6, Lascala när vi firade Gääb med utgång. 7, Inez och Gääb på sista torsdagsklubben i torsdags. 

Firade mamma och pappas 15:e bröllopsdag igår med fin middag. Slängde upp håret i något random.