Bikbok släppte ju skokollektion idag och måste säga att jag inte är jätteimponerad. Tycker att pumpsen i och för sig är supersnygga! Men resten var sådär. Iallafall på hemsidan. Skorna irl är mycket snyggare och det kändes som om det var fler då.

Jag kan inte hålla mig. Versace for H&M är snart ute och jag ska ha de här skorna.
Träffade för övrigt Angelica Blick, Kenza och Armani igår på stan med Lollo och Jennifer!

Bea, du måste visa mig skorna!!! Jag hittar dom inte...... Hon har nämligen hittat skorna jag ska gifta mig i. Det är cooooooolt.


random
Jag tycker att påsarna man får i butikerna oftast är väldigt snygga. Den här gången menar jag ginas. Det är ju liksom som reklam för gina. Bra reklam. Och på tal om bra reklam så är h&ms nya reklamer skitbra!


Skulle häromdagen öppna en ny av min favoritparfym (en av mina favoriter iallafall, trots att den är från Zara och billig), men när den öppnades så gick den liksom lite sönder... Men vad gör det? Nu kan jag ju hälla den på mig och lukta gott hela dagarna!

Vad tycks förresten om headern?
Ingen lär ju märka något men jag tycker iallafall att bilder som man inte är med på eller som man inte kollar in i kameran på är bäst. Som både outfitbilder och header. Därför jag valde den här. Vi tog massa snygga bilder där vi kollar in i kameran men tycker ändå den här som vi inte ens vet om att den tas är bättre. Därför pratar vi lite och så, men jag tycker inte det spelar någon roll. Ja, så tycker jag.


Nya helt oredigerad


Gamla helt oredigerad

Kan det bli mer rätt? Jag älskar säkerhetsnålar. Jag har sett den här massor gånger tills den försvann och jag fatta att jag var tvungen att ha den. I lördags hittade jag den igen och nu är den min.

En jacka med ärmar i annat material är vad jag vill ha just nu. Burberry är ju bäst på att göra trenchcoats och inget slår fel någonsin. Hittade en liknande jacka på Cubus i lördags. Den var inte heller helt fel.


Burberry London

Invigning vid 10 med Lollo och stan vid 12 med Emelie! Emelie hittade en jättefin stickad tröja och jag köpte en borste och löparstrumpor. Jag är nöjd med det.

Någon som kollade på idol? Någon som la märke till vad Molly hade för skor? Var det Jeffery Campbell's Lita? Jag tror det var det. Vem var avundssjuk?


Om det var det var det de med svart klack. De ovan är jag totalförälskad i så jag tror hela mitt nästa studiebidrag får gå till dem. Plus lite till då. Jag dör. Hur snygga?

Nu ska jag nog läsa färganalys, Styleby, Elle och Mango hela natten.
Ledig idag. Det ville jag berätta.
Så idag kommer jag inte sminka mig och jag ska gå runt med det skönaste jag vet och så ska jag plugga spanska. Så var det med det.

Häromdagen hade jag inte ett enda par svarta låga skor. Men nu har jag! De är lite Dr. Martens-stuk på dem. Fast de är "mindre" och ser inte så klumpiga ut. Skulle gärna vilja ha ett par Dr. Martens om de inte skulle se gigantiska ut till min lilla kropp. Eller rättare sagt korta kropp, jag är ju inte så liten. Men jag är riktigt nöjd med dem alltså!

Skulle ta outfitbild förut men kameran dog så bilderna blev skitdåliga. Till och med sämre än de jag tog med mobilen. Så det blev bara på mina skor typ.

Då gör vi som alla andra och skriver lite om Whitney Ports kollektion för Bikbok. Och jag blev besviken. Kläderna är inget speciellt, man kan inte skilja dem från det vanliga bikbok-sortimentet heller. Dock är ju skorna något nytt och jag gillade glitterklackarna. Jag förväntade mig iallafall mer men annars är ju allt fint.

Mitt reptilskärp som jag igår fyndade secondhand. Ett riktigt plus att det är grönt eftersom jag älskar grönt. Jag tycker att grönt är en svår färg på kläder då den enda snygga gröna är typ lite mörkare än gräsgrönt och militärgrönt. Skärpet är snyggt mörkgrönt och klockrent.

Lollo och jag provade pälsjackor för 2000 på Myrorna idag. Riktiga fynd alltså! Haha. Men däremot fyndade jag ett skärp med reptilmönster.

Tänkte skriva om samarbetet mellan Versace och H&M häromdagen, men en för "nära" var lite snabbare och jag hatar att känna mig som en wannabe. Så jag tänker skriva om det när allt är klart och det finns att köpa. Jag skulle precis skriva om det nu eftersom jag satt ihop lite bilder, men nej. Jag tänker inte vara någon wannabe. Jag vet att hon inte läser min blogg, men vet folk som läser både min och hennes. Hoppas ni fattar vad jag menar.
Vill ha alla de här. Helst den gröna stickade och jeansskjortan med skinndetaljerna. Så dösnygg. Men tänk er en vit skjorta under den gröna. Hur snyggt?


Allt från chicy.se
Lollo står för lördagens outfit.

Såhär såg det då ut när vi fota igår. Det här är i slutet när det började bli mörkt. Tror jag hittat den bild som jag vill ha som header. Det är dock ingen bild som var meningen att det skulle bli en bild i och för sig, men den kändes rätt. Tyvärr hade inte Lollo fått på sig rött läppstift men den är grym ändå.

Körde på röda läppar idag. Både Lollo och jag. Anser att det är rätt just nu! Resultatet kommer imorgon.
Drar ut och fotar med Lollo snart! Skulle vilja kalla henne min privata make-upartist. Dock har inte svarat på om hon kan sminka mig eller inte. Men jag har aldrig varit så snygg som när hon sminkat mig, och inte heller fått så många kommentarer om hur snyggt "jag" sminkat mig som när hon gjort det. Hon svarade nu att hon självklart kunde göra det! ("Jag kan ju försöka iaf"). See ya later.


Risken för att det blir såhär snyggt är stor!
Kolla vad jag fick på posten av min moster igår! Hon rev ut en massa väskor från en tidning och skicka till mig, på posten! För att hon vet att jag älskar vöskor. Hur underbar? Skulle på köpet gärna vilja ha typ alla väskor!

Om det är fint väder i helgen blir det headerfotografering. Då blir det modehöst på hög nivå. Kommer framför allt använda bilderna till headern för att få höstig känsla, men kommer säkert använda dem till annat också. Men nu är det faktiskt höst på riktigt.

Var på "modevisning" i lördags med Lollo och Frida i helgen. Tyckte att den var riktigt bra för att inte vara "riktig". Kan att känna igen en del som gick också. Det var Misoui som höll i det. Kände även att de prickat in höstmodet rätt bra alltså.


Köpte häromdagen en plånbok ju. Har fortfarande inte bästa bilderna. Men har bilder iallafall.

(Lollo hjälpte mig förut, så nu kan jag lägga upp bilder!)

På hantverksorienteringen i fredags skulle vi göra en förändrande make-up som sedan skulle betygsättas. Så i torsdags när jag var med Emelie så testsminkade jag henne. Det blev rätt bra om jag får säga det själv. Emelie har hur lätta ögon att sminka som helst så det kan ju varit det.


Återgår nog nu till min självstudieuppgift om make-up nu.
Kan någon förklara varför jag inte kan lägga upp bilder, när andra kan?
Kan inte ladda upp bilder just nu så försöker blogga om något roligt senare. Läs det här tills dess: Lollo *skriker*: Frida Almroth! Frida Almroth! Frida: Tyst, Theo!