Världens snyggaste och trevligaste bloggerska, en snygg syrra och en jävligt ful och osminkad jag! Men jag bryr mig inte för jag fick en förhållandevis lång pratstund med världens bästa bloggare som uppskattade oss! Jag är så klart i extas.

Bilden är självklart tagen av Inez.

 

Står längst fram i kön till Gina Tricots Grand opening i Linköping! Angelica blick är här och kön är låååång!


AngelicaBlick

Så.sjukt.snyggt! Jag dör lite alltså. Har länge (okej, 2 månader typ) funderat på att göra lite likadant. Fast något mer permanent. Halva håret mörkbrunt eller rött (lila är uteslutet tyvärr efter förra gångens fiasko...) eller ska jag kanske bleka det blont? Vill ju i och för sig inte förstöra håret så mycket, men samtidigt är det så fult nu att jag mest har toffs som jag aldrig trivts i förut. Mitt hår är misslyckat. För cirka 3 år sedan hade jag svarta toppar till mörkbrunt hår som var riktigt snyggt. Men funderar starkt på att färga halva håret i en annan färg än den jag har nu igen!

Vilken succé!

Lollo tar kortet och Bea och Oliver sitter bakom.

På väg in till premiären av Hungerspelen! Vi alla (förutom Frida och Oliver) har läst boken och alla har avgudat den. Så sjukt spänd! Johanna såg smygpremiären igår och hon säger att den levde upp till förväntningarna så längtar så sjukt!! Lägg btw märke till Fridas nya snygga DW klocka!!!

Var och fyndade som bara den på Lindex förra veckan. Det här armbandet och ringen för 10 kronor endast! Vet inte vad det var som hade hänt med dem, men det gjorde ju inte mig något.

Varit och firat världens finaste Frida som fyller 18 amazing år idag!! Det är helt sjukt vad fort tiden går!! 18 hela år. Firades så länge med asgod smörgåstårta och jättesöta cupcakes! Hoppas du haft en superbra dag! Älskar dig! <3

Så snyggt... Jag vill med!


Bild från Sofi Fahrman

Spenderat dagen på stan med Lollo, som kom hem igår! Åkte lite fram och tillbaka för att leta efter en virkad klänning som vi inte hittade. Stötte på en spelandes Ulrik Munther också! (Okej då, vi visste att han skulle spela...)


Förra veckans nya skor. Ett par Jeffrey Campbells är ren lycka. Trodde aldrig jag skulle äga ett par. Men nu äger jag två. Det är verkligen inte mina sista par.Creepers överallt! De här snygga finns på Monki! De är så höga som jag tycker creepers minst ska vara. Såg ett par svarta på DNA när jag gick förbi förut. Borde köpa de istället. Färg tilltalar mig mycket mer än svart. Tyvärr. Därför äger jag nästan inga svarta skor. Men den här gången blir det nog svarta creepers.

Provade de här byxorna igår inne på Gina. Vill så gärna ha ett par sådana här! Tänkte faktiskt försöka mig på att göra egna. Dessa är handplockade av Caroline Blomst. De är verkligen ett måste inför våren. Dock var de alldeles för tighta för min del och satt inte alls bra (det ser ni på bilden). Förstår inte heller grejen med att göra de gråa och svarta? Varför inte bara svart och vitt? Samma sak med min kappa/jacka som ni kanske sett här. Den är brun med svarta skinndetaljer. Varför inte bara svart svart?

En stor skola = många studentmössor!

Kolla Bellas fruktansvärt snygga linne! Bella är för övrigt rätt jäkla snygg med.

Hade jag köpt en L istället för en XS så hade nog det funkat bra med pappas stora skjorta under, men inte nu, som ni ser.

H&M levererar! Rosa, lackade creepers! Aldrig varit så sugen på creepers som nu. Så snygga.

Efter en awesome kväll går vi nog och lägger oss. Kanske.

Firade finaste Sara igår som fyllde 17 med bästa vännerna och hennes härliga släkt. Hon fick massor med fina kläder som skulle passa riktigt bra här i min blogg nu under våren! Älskar dig hjärtat ♥
Myser på Ghingis. Firar som sagt Johanna, men också Karin! Glömde skriva det förut..

Drar och firar bästa Johanna som fyller 18 idag!!!!! i Jeffrey Campbell!