Jag köpte inga ringar igår. Vilket nästan är ett måste för mig. Men istället gjorde min syster det.

Stan med min man idag. Även hon som tagit bilden. Superduper.

Jag har inte missat trenden med stjärnprint, är bara lite efter med att köpa mig eget plagg med printet. Men nu så. Hittade på rean på Monki, har inte sett det innan, men nu är det iallafall mitt!


Bilden är från deras hemsida
Bloggen är under ombyggnad. Den kommer nog se ut såhär tills den är klar.

Liten kusin och jag på julafton.

Fick den här jättefina ringen av mormor i julklapp. Från Guldfynd by Kenza. Väl medveten om att det är på det vänster ringfinger som man har förlovningsring och vigselring. Men kan inte ha den här ringen på det högra ringfingret, för där sitter min ögonsten.

Min syster stod för outfiten igår.

Är alltid hos farmor och farfar på juldagen. Med pappas släkt ♥

Igår.
Om ni kollar på mina händer, så ser en väldigt konstig ut. Jag måste alltid snurra på min ring som jag har där. Tänker visst inte längre på att jag gör det. Hehe.Såg ut såhär igår.
Jag, min syster och våra kusiner hade precis tagit bilder tillsammans och sedan ville jag ha bilder på bara mig som jag kunde lägga upp här. Men de ville ju också vara med då såklart. Så jag sa att de fick vara seriösa om de skulle vara med. Det kunde de ju inte. Och inte jag heller då ju. Så det här är den första bilden, och enda som jag är iallafall tillräckligt seriös på.

Dagens än så länge roligaste:
* Mamma och jag har köpt samma böcker till varandra. FAIL. Vi gick på stan en dag och vi båda sa att vi ville ha den, och tänkte båda att vi skulle köpa den till varandra. Haha.
* Evelina köpte en björn till mig istället för en orm, för hon hittade igen. Haha, söten ♥
* Sara och Elin gick precis förbi här, vi vinka till varandra. De var jättesnygga och jag sitter här i inte alls klar.
God jul alla förresten ♥


Ni får ursäkta mig. Julen -09.

 

Var på stan efter skolan med Inez och hittade en sjukt snygg tröja. Den här nedan. Älskar att gå på stan med mina vänner och när jag tar upp något så säger de från ingenstans "Den där är du" eller "Det där är Emma". Det är bland det finaste man kan säga till mig. Då har folk förstått mig. Det gör mig sjukt glad.
Gick och köpte julklappar med min syster sedan, nästan allt klart. Resten fixar nog hon imorgon.

Det här är vad jag hade på mig idag.
Bilden är inte den snyggaste, men det var den som var mest "fashion" av de min syster tog på mig. Och då tänker ni, "Det där är ju inte fashion". Men det skrev jag ju inte heller. Jag skrev mest fashion av de som togs. 
Och sedan tycker ju inte jag om blixt och mörker, men vad gör man när det är mörkt när man går hemifrån och mörkt när man kommer hem?
Det är egentligen en retorisk fråga men det finns ju ett svar. Man tar med dig kameran.

 
Nya skor. Helt kär i dem. Har tittat på dem länge. 50% och i min storlek. I had to have them.


Ja, jag har använt de en gång, och det kommer en bättre bild när det är ljust ute.
Det kan vara så att vi tycker om Zaras parfymer.

OFF TOPIC!

Nu tycker jag det är synd om stackarna som läser min blogg, för det måste ju finnas en anledning till att ni kommer tillbaka. Så jag ska skärpa mig, för jag tycker ju att det här är kul. Och på tal om kul som Lollo skulle säga (och på tal om E-huset som alla andra skulle säga) så hände det ju en kul grej i gallerian idag. Vi har stått i gallerian ett tag nu och sålt biljetter till ALG:s Julfest och då spelar vi alltid musik. Så även idag. Så idag var det några som bara börja dansa (det var coolt, för de var riktigt bra!). Till slut bildades det en ring runt dem och folk filma. Till och med lärnarna stannade för att kolla. Det tyckte jag var kul. Har inte så jättebra bilder men ska se om jag kan hitta någon.

Och det för mig vidare in på nästa grej. ALG ordnar i år en Julfest på Sliver den 19 december. Så om det skulle råka vara någon över 18 som läser min blogg och bor i närheten av Linköping och vill köpa biljetter så kan ni höra av er här, eller så finns det ett evenemang på Facebook (ALG:s Julfest tror jag det heter). Det kommer btw bli gryyyymt! Det var nog det jag ville säga.


Det här har ingeting med bloggen att göra egentligen. Men vill visa ändå. Och passa på och säga att jag önskar mig en sån här i julklapp.