Sååå off topic, MEN SER NI REGNET? Fattar inte att det kan regna så mycket..


Jag tog ju faktiskt en outfitbild igår. Ingen jättebra, för nä. Hann aldrig sätta mig vid datorn då igen för myste med sötingar! Men nu fick jag 10 minuter över, kanske. Snart kommer min darling hem och då ska jag mysa med henne (Ps. Jag är inte gaaay.)


Shit asså. Jag pluggade matte i nästan 2 timmar igår. Det var rätt okej mycket. Och så hade jag ju 4 ämnen till att plugga så.. Det är visst så det ser ut. Sedan har jag bestämt mig för att det blir inga loafers om jag inte hittar några den här veckan.


Monki. Helt okej alltså. Fast har redan kollat på de här för hur länge sedan som helst, känns det som. Men fanns de i min storlek då eller? Nae.

Jag bloggar inget vidare. Imorse hade jag lite bråttom. Men om jag går upp så kanske det blir bättre... Ska försöka imorn. Men klockan blev så fort så mycket. Men vi ger det ett försök imorgon igen.

Om inte du är en del av mitt liv, då vill inte jag heller vara det.

Världens sämsta bild.. Vi hoppas på en bättre senare.

Vet inte riktigt vad det var jag vill säga.

Underhållande att kolla på failade outfitsbilder.

Jag är så smart nu. Jag kan sätta ord på alla känslor. Skriver jag inte ner de nu kommer de försvinna för alltid. Alla onda ord och hatande meningar jag bildar i mitt huvud är så kloka, så genomtänka. Fast jag bara tänkt de en endaste gång. Skriver jag inte ner de nu kommer de försvinna för alltid. Men jag kan inte skriva de här. För det här ska föreställa en modeblogg. En modeblogg där min personlighet tränger igenom. Syns den?

Varit hos Cajsa idag och sagt hejdå till Alexander som åker långt bort och kommer hem nästa sommar. Det suger. Fast det är awesome för honom. Det kommer passa honom så himla bra. Är glad för hans skull!! Annars då? Jo men jag tänker fortfarande på om jag ska skaffa loafers eller inte. Får ta och skynda mig alltså.


Stella McCartney såklart


Världens sämsta bild och bakgrund men kameran hade lite dåligt batteri, så jag hade lite bråttom

Men ni ser ju. Jag försökte färga håret lila. Eller alltså jag fick hjälp. Och direkt efter var det ganska mörkt, men lila. Efter första tvätten blev det mera lila, och efter andra så syns mitt bruna igen. Det tycker jag är starkt för en hårfärg som ska vara permanent!! Och ja, jag har bara tvättat håret 2 gånger sen jag färgade det och det är en vecka sedan. Sjukt, jag som tvättar mitt hår 10 gånger i veckan annars. Ville bara säga det.
Jag har varit borta hela dagen och en av mina närmsta släktingar mår inget bra (ganska allvarligt med andra ord) så jag har inte riktigt velat blogga.. Om det är intressant så bloggar jag imorgon istället!



Min absoluta favoritmodell. När jag var yngre ville jag bli modell, men när jag insåg att jag aldrig skulle bli 170 cm (var runt 10-11 då) så blev jag ledsen och där började den drömmen avta, och den fanns inte alls när jag blev 15 tror jag. Men sedan CariDee vann Top Model 2006 har hon alltid varit bäst. Dock har hon inte gjort så mycket sen dess, men hon är ändå bäst.

Kameran har sprungit iväg till Kolmården så kan inte ta massa bilder som jag skulle vilja, men den kanske kommer hem snart och då blir det ju massa uppdatering. Har haft en rätt bra dag måste jag säga. Imorgon blir nog lika bra alltså.


Lagom random bild

Bilden är från när Sara, Maria och Sandra slutade 9:an. Känns som en evighet sedan..

Det känns som att det är pumps, ankelboots och loafers man ska ha just nu. Har varit väldigt skeptisk till loafers eftersom jag inte tycker om det speciellt mycket. Men jag har hittat ett par med klack från H&M som jag tycker om. Dock känns platta loafers lite mer rätt än de med klack... Ankelboots och låga pumps har jag redan, men pumpsen från Givenchy skulle jag absolut inte säga nej till.

Ur Stella McCartneys s/s-kollektion '11.



Du är ett geni, Stella McCartney.
Jag totalälskar hennes kollektioner. Jeansplaggen och fruktplaggen från s/s-kollektionen alltså. Helt underbara. Samma med hennes kollektion a/w.

Varför blir folk gladare när man går, än när man kommer?
Kan det vara nya headern tills sommaren är över på riktigt och Lollo och jag har tagit fina höstbilder? Jao, kan vara.

Bild från häromdagen. Osminkad is the shit. Not. Har varit och köpt jord på blomstertorget och lagt i ett hål. Duktigt Emma! Kan ju berätta att jorden vägde hur mycket som helst! Så nu behöver man ju inte gå till gymmet på 2 veckor. See you.

Dagens outfit, eller kanske gårdagens. Silvrig t-tshirt och lila läppstift (syns inte dock).

The outfit of yesterday. Dagens kommer ikväll. Idag har jag solat och varit ute och gått med mamma och min syster. Ikväll blir det tjejerna ♥

Fotade min syster enbart i leopard kläder (förutom skorna) för ett tag sedan. Det blev inte så lyckat med leopard fläckar i ansiktet dock. Men den här bilden blev ju helt okej.



Kvällens ringar. Och jag har inte missbildade fingrar om någon tror det. Jag har bara tagit bilden själv och då blev det lite konstigt.


Pistolen från Style by Tyra och den släta är min ögonsten
Outfit för idag. Hela kommer imorn eller senare. Vart inne i stan och gjort lite saker. Blir nog halvlugn kväll. Eller så blir det inte alls lugnt!


Lollo har fixat med mitt hår lite idag. Bland annat klippt det.



Ser på Grease med Lollo och ser ut såhär idag.


Kollade runt lite och hittade typ snyggaste shortsen/trosorna ever. Sedan hittade jag en bild i ELLE från juli i år där det fanns en runway-bild på ett par liknande. Så jävla snygga!


Michael Kors
Hur fan kan det hända så jäävla mycket på ett ställe med typ 4 hus? Det är stört vad det hänt saker. Berättar vad som hänt idag/igår kväll imorgon. Nu blir det 2 outfits och en söt så länge.



Jag är den enda som är vaken. Konstigt va?! Nej. Det är jättefint väder ute. Om en halvtimme skickar jag sms till alla och ser vilka som vaknar och kommer ner, vid 11 går jag upp och väcker dem. Då ska dom ligga kvar i en halvtimme och sen ska frukost fram och in i kylskåp och grejer igen och sen ska dom chilla lite och sen när klockan är 1, då kanske vi har dragit oss ner till bryggan!


Överredigerad bild.

(Nu drog det ut lite på tiden. Gav en kvart åt att hitta och övrredigera en bild samt lägga upp den. Så jag har redan skickat smset och kan berätta att ingen svarade...)
Kom hit igår. Vi grilla och hade det gött. Vi skulle bada någon gång runt tolv-ett men något gick snett (observera rimmet). Imorse var det en fågel som kommit in och väckte oss. Så då fixa vi som vakna frukost på sängen och nästan alla uppskattade det. Haha.



Åker iväg lite. Trodde en dator och internet skulle med, men så verkar det inte bli.. Men aa, alla som jag vet läser min blogg ska ju med, så om jag inte skriver något på några dagar så gör väl inte det så mycket?

Update: Det blev dator! Så nu blir det uppdatering. Vi kom iväg, och det är ju alltid grymt.

Kollade runt lite och hittade det här armbandet från Zanslösa Zmycken. Tyckte att det var riktigt snyggt!
Jag gillar egentligen inte guld så mycket, men just nu tyckte jag att det guldiga var snyggast! Armbandet
är ganska enkelt, fast ändå inte. Det betalar jag lätt 300 kronor för.

Det är ju fortfarande rea överallt och jag både älskar och hatar rea. Monkis rea älskar jag. Hittade en t-shirt med ormskinnstryck, och det känns ju bara så rätt i höst!



Har spenderat kvällen typ vid sjön med Lollo och Frida. Solat och badat och så.

Åker och badar i det här grymma vädret. Köper nog med mig nya STYLEBY också. Ja, jag är efter.