Pluggar med min syster. Vi pratar också om gymnasieval. Då kommer vi till det som har med mode att göra! Evelina sa att hon ville veta allt om mode och smink! Japp. Då passar det ju att jag är fett intresserad. Och bara därför får ni en bild på min syrra. (bloggar via appen så jag om ursäkt för det fula inlägget. Bilden lär bli jättelien...).

Gick in på Monki lite snabbt idag för att jag vet att de haft snygga plånböcker innan. (Min förra fick en tragiskt och orättvist slut..) Jag tänkte mig en svart, eftersom jag inte har något svart typ. Som den nedan ungefär. Men de hade bara en. Tänkte först inte köpa den, för jag ville ju ha en svart. Men är så beroende av en plånbok att jag gjorde det ändå. Men den får ni vänta på tills imorgon. Spännande!!! Not.

Evelina fota outfit idag. Mitt ansiktsuttryck är ju inte det vackraste, men det får duga. Eller? Sminkade på första lektionen idag. Rätt kul. Dessutom var man ju snygg hela dagen också. Syns dock inte på bilden.

Jag dör! De här skorna är så snygga. Så snygga!! Tror nästan att jag måste ha dem. Från Monki.

Letade hela våren efter en halsring. I början av sommaren "hittade" jag faktiskt en! Jag var överlycklig. Jag tycker att det är så himla fint, kommer använda den i höst med.

Lollo, kommer du ihåg när du visade en bild på en ganska extrem jacka på Kenzas blogg och frågade om jag kunde gissa varifrån den kom? Jag svarade ju iallafall Balmain, men det var ju Ginatricot. Letade bild på något som var typiskt Balmain det på Google och hitta en bild, som roligt nog var från Kenzas blogg. Men du förstår varför jag trodde den var från Balmain va?

Varför är jag så sämst på att ta outfit-bilder? Kan det vara för att det alltid är så bråttom och jag aldrig kollar mig i spegeln innan? Ja, så kanske det kan vara,

Hittills den finaste väskan i världen.

Köpte brittiska Elle häromdagen och måste säga att de Elle man köper i butik är från England är mycket snyggare än de svenska! Dock så har Bea rätt i att innehållsmässigt så är svenska bäst faktiskt. Annars är alltid omslagen som man får som prenumerant alltid så sjukt snygga!! Bara jag som tycker så?


Prenumerantomslaget ser inte riktigt ut sådär, jag har tagit bort en bit för att det skulle passa ihop. Och bilderna är tagna från Google.

Vill egentligen inte att det ska bli höst. Men det lär det ju bli hur mycket jag än vägrar. Men så imorgon välkomnar jag nog hösten...


Om ni undrar om bilden som är totalsnodd från bikboks hemsida så skulle jag in och leta efter den här skjortan men den var ju bara där framför ögonen på mig, så jag ville nog ha den här då.

Det är få som klär sig bättre än de här tjejerna.