Ringarna som fick följa med mig den här gången. När jag var i Barcelona för 2 år sedan hade jag med mig ungefär lika många ringar och lämnade dom i bilen (hyrbil) när vi åkte till Andorra för att det var så varmt och jobbigt att ha på sig dom. Glömde dom självklart där. Så typiskt mig. Men åkte tillbaka tidigt nästa morgon och hämtade tillbaka dom... Förutsätter inte att jag får med dom hem igen så har inte med mig den ringen som jag alltid har på mig, vågar inte det.
 

Har precis kollat igenom den nya HM katalogen inför hösten och jag hittade endast ett plagg, vilket var ett träningslinne, men vad gör det när man lika gärna kan gå utan kläder? /evelina

Nu har äntligen sommaren kommit till Sverige också för ett tag och lite färg har jag allt samlat på mig. Innan vädergudarna delade med sig av solen fick man spendera tiden sittandes nedanför eiffeltornet! /Evelina
När man inte är i hemma i Svergie och kan läsa ELLE magazine då får man helt enkelt köpa en tysk ELLE istället.
Emma är glad! /EvelinaEmma lämnade Slovenien och ett fint hus med mycket fin utsikt hyffsat tidigt imorse för att rulla bilen vidare mot Kroatien. Hon är bosatt i Kroatien några dagar nu fram över och då fick jag äran att försöka uppdatera bloggen med henns kravlista! /Lillasyster

Packar lite. Drar iväg ett tag. Jag byter till min gamla Sony Ericsson så är det någon med iMessage som vill mig något så MÅSTE ni stänga av iMessage för att jag ska få smsen. Annars kommer min IPhone här hemma få smsen och då kanske min syster svarar. iMessage funkar ju utan sim-kort. Då vet ni.
 
Har varit borta och grillat hos Jennifer med 10 fina tjejer ikväll. Mysar ♥
 
 
 

Bea jobbar på McDonalds och vi var och hälsade på henne igår!

Puss på Frida och Maria.

Firat världens bästa mamma idag. Det är det enda jag gör nu för tiden känner jag. Utgång på det med mina fina tjejer. Vissa jobbar ju, så de får gå hem tidigt. (skulle blivit publicerat igår natt)

Tar tag i mitt liv lite imorgon igen. Har bara haft det bra i 4 veckor nu. En vecka i Simrishamn och en vecka på Peace&Love (har någon missat det?) och 2 då jag gjort "ingenting". Ställer klockan och åker och jobbar imorgon.
 
 

Varit och firat världshistoriens bästa ikväll! Hon blir 18 om bara en timme och det är så awesome! Två av mina bästa vänner fyller 18 samma vecka, och det är fanimej inte varje dag! *hög på livet* när ska det sluta?

Kör på spets och jeans ikväll.

Var och hälsade på Frida på hennes jobb tidigare idag. Hon jobbar på en turistbyrå och jobbade helt ensam idag. Så jag drog ner till henne och hälsade på lite. När jag kom hem var det bara att vända och hämta syrran på rese. Som tack tog hon kort på mig (låtsas vi).
 

Mitt hår mår väldigt bra efter en vecka på P&L. Tvättade håret bara en gång, på en vecka! Jag tvättar håret varje dag i vanliga fall, ibland två gånger om dagen. Det var ett skatbo (tovigt) i princip hela tiden. Jag vet att det blir så och försökte verkligen att inte få det så, men lyckades inte. Efter att jag borstat ut vad jag trodde var världens största skatbo på morgonen, och sedan hade ett dubbelt så stort på kvällen så gav jag upp och satte jag upp en toffs och lät det va någon dag och sedan fick Gääb borsta ut det igen. Jag är van, men såhär illa brukar det inte vara. Sånt man får ta antar jag? Bjuder iallafall på egopicsen utan smink nedanför.

Fina människor på Peace&Love ♥


Lånar Gääbs fantastiska bild. Peace säger jag bara.

De här skorna är party. Och jag fick dem av min syster. Hon är party. Mitt liv är party. Allt är party. I'm kinda high on life. Jag älskar livet. Jag älskar Peace and Love, jag älskar allt. Jag älskar de här skorna. Livet är en förjävla bra fest ibland.

P&L var helt jävla fantastiskt! Sammanfattar Peace:

* SIMPLE PLAN!!!!! ♥
* Camp Snigel
* "Kändis"häng
* Lost in Borlänge
* Äckliga och skumma människor
* Fuckade ur på Nero i regnet med Gääb
* En 45 minuter sen och halvkass Rihanna
* Angelica Blick och Linda Hallberg
* Världens bästa vänner
* Riskakor och mjukost
* Billys panpizza
* Tr3 apor
* Ingen sömn, förutom på dagen då
* Bajamaja
* 6-mannatältuppsättning i spöregn klockan 1 på natten
* Världens skitigaste tält
* Översvämning
* Trasiga stolar, spårlöst försvunna stolar
* Random söta människor
* Blixten!! Vilken jävla smäll, 150 m bort
* Lätt bäst: Simple plan, Dada Life, Rebecca och Fiona, Nero och Skrillex
* Superlånga människor
* Supergoa grannar
* 9 pers sovandes i ett 6-mannatält (och då var det översvämning i Frida och Lollos sovalkov så de fick ligga i mitten av tältet!)
* En helt jävla awesome vecka, jag vill tillbaka!


I väntan utanför vår camping på de vi skulle ha camp med


I kön in till campingen


Satte upp tältet i spöregn


Med Linda Hallberg


Med Angelica Blick


Dada Life


Simple Plan!!!!!!! ♥♥♥


Lång random människa. När han stod på knä var han lika lång som mig


Astrasig stol


Slagsmålsklubben


Veronica Maggio och Petter


Rebecca och Fiona


Rihanna


Hejdå P&L

Saknar det redan, och då har jag varit hemma i lite mer än ett dygn bara. Efter en vecka utan dusch, vanlig toa och så vidare. Vad har man att klaga på när man får vara med sina bästa vänner på något utav det roligaste man vet? Ae fy fan, tagga nästa år igen! ♥

På väg till Lollo för att fira världens finaste 18-åring. Älskar dig!