Skulle inte kunna säga det bättre än rubriken.
Prinsessan fick heta Estelle (vilket jag tycker är väldigt fint och skulle kunna döpa min unge till (nu har inte jag någon unge och tänkte inte skaffa en på ett tag, men ni fattar)) och hon blev hertiginna över Östergötland! Lite coolt sådär tycker jag som bor där. Japp.

Några godbitar ur Marni's kollektion för H&M!


Lojs i turkost och vitt, Evelina i svart och vitt typ och jag i rosa och svart typ


Evelina


En glad Lojs


Lojs och Evelina
Idag är det ingen vanlig dag för idag är det världens bästa Jennifers födelsedag! Tjejen fyller 18 år! Asså det är galet vad de här 18 åren har gått fort! Jag hoppas att du får en awsome kväll ute med Stina och Emma och så jag lite sådär avundssjuk! Love u! ♥


Så.Jävla.Söt.

Vaknade ett par minuter innan 7 och började med att kolla Aftonbladet. Då stod det att Daniel skulle hålla presskonferens klockan 7. Så ett par minuter efter 7 fick jag ett Breaking News från aftonbladet att det hade fötts en prinsessa! Det första jag tänkte var att hon kommer fylla år på samma dag som världens bästa Jennifer! Japp, att prinsessan skulle fötts på Jennifers 18-årsdag! Himla coolt. Det för nu.
Stora skärp kommer tillbaka till våren. Till låg midja. Hatar låga midjor. Var ett stort fan av stora, breda skärp för ett par år sedan. Än så länge tycker jag inte om det. Men det kanske vänder...


Dock är det här sjukt snyggt. Källa

Hur fina är de inte på toppen av soliga Hundfjället?

Jag vill med se ut såhär. NU. Mintgrönt är lätt vårens hetaste färg.


Källa

Hade jag varit Kenza nu hade jag skrivit att jag skulle ut och träffa en vän. Men nu är jag inte Kenza (tyvärr) så jag skriver istället att vi ska bort och träffa Cajsen och Lojs! ♥


Världens snyggaste Cajsa och världens snyggaste jag.

Hundtandsmönstrat har hängt med nu ett tag och det gör det även i vår! Klänningen och kjolen nedan är från H&M.

Skrev igår på Instagram att det inte snöat eller blåst alls här uppe. Det var självklart ironi, det hoppas jag man förstod på bilden och texten. Det har nämligen snöat bara 10 cm under natten. Och eftersom det snöa HELA dagen igår så lär det ha blivit liite mer. Evelinas outfit igår.

Två stickade tröjor från Gina som jag känner passar väldigt bra nu till våren. Tror jag ska ta och köpa båda.

Nae, det är faktiskt den här kepsen. Jag ska ha den. Ett par brillor från H&M också. Men en tidsmaskin skulle ju sitta riktigt fint det med.

Då har vi krånglat till oss ett par pjäxor. Nu blir det Bea och Sara <3

En snygg Gääb och jag förra fredagen.

Bara för det gjorde jag massa stavfel i inlägget under. Antar att det va mobilen som rätta orden. Eller, det va det.

Först vill jag be om ursäkt gör mina små dyslexi-influenser. Kan man kalla det så? Jag glömmer bokstäver och ord, och när jag läser igenom det ser jag inte att det fattas nått, jag skriver för många av samma ord i en följd och så. Det har ni sett. What to do? Jag frågade en lärare i högstadiet om jag hade dyslexi, men det hade jag verkligen inte! Så vet inte riktig hur jag ska förklara mina försvunna ord och bokstäver. Men jag rättat till felen när jag hittar dem.

Och en annan sak. Idag gick jag på gympan helt själv! Okej. Jag gick inte dit själv. <3 Och "alla andra" var ju där. Men ingen av mina "aktiva" 5 vänner eller mamma var med. Det ville jag säga. Så nu hoppas jag se alla er där nästa gång (som är v. 9)!
Haha, läs det här när ni har tid över som ni behöver döda. För det här blev långt!

Just nu vill jag ha stor örhängen. Något i den här stilen, eller just de här.


På tal om Marni så släpps ju kollektionen från H&M snart.

Har tyckt väldigt bra om Altewai.Saomi sedan jag läste om märket i STYLEBY (tror jag...) för några nummer sedan. Enligt mig tar de svenskt mode till en högre nivå genom deras spännade material och nytänkande.


Källa
Dubbelt upp av Eiffeltornet. Såg ut så här ikväll, och spenderade kvällen med min man (fortfarande en tjej) ♥


Klippte av lite av mina älskade röda, gamla byxor. Tyckte det var dax och det syns mer irl. Men tyckte det blev helt okej

Mina älskade röda pumps ♥
För övrigt vad jag hade på mig idag. Minus skorna så klart...

Vet inte om det va någon som ens tänkte på det, men om, så vill jag säga att jag inte menade att kläderna i kollaget under var fula, utan själva kollaget, som det var gjort. Jag planerar att lära mig något bra program som man kan göra kollage i. Men har inte komma så långt än..

Ikväll bjuder A touch of fashion på ett av världshistoriens fulaste kollage.


I want.
Karl Lagerfeld (Chanel) har designat egna kollektionen KARL som kom ut för några veckor sedan. Den går som inte alls förvånansvärt i svart och vitt och den känns väldigt typisk honom. Kragar och kavajer, "roliga" material och så tryck av honom själv i profil. Kollektionen känns ganska sportig och trendig. Jag tycker att den är mycket snygg.


Ingen bra bild alls. Men han är där. Livslevande som de sa.


Och min fjortis. Finns nog ingen större fjortis än den här tjejen.
Det kan vara den bästa outfit-bilderna jag någonsin tagit på 30 sekunder.
Tog 10 sammanlagt på mindre än 30 sekunder och det blev fler användbara bilder än vad det brukar bli på de 30 som jag brukar ta. Tror jag hittat mitt sätt att ta outfit-bilder - under stress.

Min snyggaste vän någonsin, genom alla tider! Kolla in hennes grymma blogg http://bellabolla.devote.se !

Hur mycket cred som helst till min fantastiska och världens bästa mamma som tog löpet förbi stan, som inte ens var på vägen, för att rädda mig ur en emergency! Du är bäst mamma (hoppas du läser!), och det vet du. Älskar dig.
Skulle lagt upp det här igår med det blev inte så. Bilden under är tagen för kanske 2 minuter sedan, så ni vet.