Min syster säger att hon vill ha skinnbyxor. Och då ska hon minsann få det. Vill ju helst ha Kenzas, men de finns ju inte längre. Men de här var med helt okej.

Versace for H&M släpptes förra torsdagen. Fick inte tag på något. Såg dock nu att det jag vill ha finns tillgängligt. Så får la ta o försöka fixa det. Den svarta klänningen här nedan gillar jag starkt. Men även den andra. Men i den ser jag en högt ung uppsatt inom mode. Med stora brillor, iphone i handen, clutch under armen, höga pumps och ett drygt uttryck. Japp, känns rätt. Hon måste vara lång och smal också så klart.

Körde svart och vitt idag. Till det mina rätt snygga, dock inte lika sköna kilklackar från H&M från förra året.

Ungefär ett par Litas. Fast bikboks. Känner mig sugen. Men vill nog ha ett par riktiga Lita.

Hittade min för denna vinter drömjacka i en Elle för ett tag sedan. En dunjacka som var så snygg och som hade varit perfekt. Dun, rak modell, ingen markerad midja, varm, och från Cheap Monday. Fast det var bara en bonus. Men sedan kom jag till Stockholm och skulle prova jackan. Den fanns i XS och så. Men tyvärr hade både mamma, pappa, jag OCH Evelina fått plats i den. Antagligen Lollo, Bea och Sara också. Så stor var den alltså. Blev hur besviken som helst. Hittade den liksom på två ställen och nae, det gick bara inte. Hittade sedan en till slut som de i Adam Live pratade om! Coooooooooolt.


Älskade jacka....
Outfit of the day. Har varit hur skönt som helst att glida runt i det här idag.

Jag personligen hatar sneakers till en mer dressad look-trenden. Tycker att det är rätt fult. Dock så tycker jag faktiskt att Leighton Meester är rätt snygg i sina från Reebok. Hon är för övrigt Reeboks nya ansikte.


Bilden är från elle.se
Bläddrade igenom novembernumret utav Elle en gång till och hittade en reklambild som jag tyckte jag kände igen tjejen på bilden. Kände direkt att det var en Fanning. Vilket det också var. Dakota Fanning var det, inte så konstigt kanske eftersom hennes syrra är ganska mycket yngre. Hon gör reklam för Marc Jacobs parfym Oh, Lola! Den luktar hur gott som helst. En del stora märken är riktigt dåliga på att göra dofter, men Marc Jacobs är riktigt bra. Min Daisy är typ min käraste egodel.

Kolla vilka snyggingar världens finaste kom hem med förra veckan! De är perfekta, älskar dem. Tack Bea! ♥

I fredags stod jag framför Essie-nagellacken i säkert en kvart. Kunde verkligen inte bestämma mig vilket jag ville ha. Ville ha något från höstkollektionen, men de kändes så tråkiga. De enda som jag skulle kunna tänka mig var Carry on och Bobbing for baubles. Ett mörkt lila och ett mörkt grått lack. Fast vill ha ett pastelligt lila lack som heter Lilacism helst. Men skrev till min moster att jag ville ha det så det får jag säkert av henne eftersom hon älskar lila. (Min, känn inte att du måste köpa det nu bara...). Men tillslut så bestämde jag mig nog. Och då blev det Aruba blue.

H&M har fått in tröjor med Ramones- och Nirvanatryck. Vad jag vet så har de bara haft toppar/t-shirts med trycken. Tröjorna är riktigt snygga alltså!


Har blivit lite skobesatt på senaste tiden. Har gått över från ringar till skor. Vill bara ha, ha, ha! Jag har alla skor jag behöver nu och därför kan man börja kolla på annat. Och annat är det nästan bara klädbutiker som har. Som H&M och Monki. De har inga skor som man behöver ha, men "måste" ha, om ni förstår vad jag menar. Vanliga skobutiker har nästan bara de skor man behöver, om ni återigen förstår.



De skor jag vill ha idag
Evelina, skorna här närmast är de skor som jag sa att jag ville ha i torsdags. Vad tycker du?

Idolerna var i stan idag så Lollo och jag var tvungna att åka in och kolla. Kön till att får träffa dem var sjukt lång så vi skippade att ställa oss i den men försökte få bild på dem ändå. Det gick inte jättebra som ni ser på bilden nedan, men det var den bästa vi fick till. För en gångs skulle kom inte jag hem med något från stan. Lollo köpte sig en mascara. Skulle köpt ett till Essie-nagellack men kunde inte bestämma mig.


Amanda F, Robin, Molly, Moa och Amanda P som inte syns så bra

Har ni sett H&M:s nya reklam för Versace?
Så snygg iallafall! Tycker om reklamer lite och H&M:s är mina absoluta favoriter!


Donatella Versace
Bild freån Wikipedia

Hade mina glasögon på mig i skolan idag eftersom jag på senaste tiden tydligen inte ser något utan dem... Och känner mig rätt osäker på om jag passar i dem eller inte. Så bad min syster ta kort på mig för att lägga upp här och kanske få hjälp. Men jag tror inte ni fattar hur ofotogenisk jag är (eller fotoful som jag kallar det eftersom min syster är så fotogenisk och jag blir ful på alla bilder. Lite utav ett internskämt.), jag blev så fruktansvärt ful att jag inte vågar visa det, och sådan är jag inte. Inte så ofta iallafall. Jag har bara tagit bort mitt huvud en gång i bloggen men annars brukar jag bita ihop. Men ibland går det tydligen inte.


Om ni är som jag som bara kollar på bilderna när texten är lång så står det över hur ful jag blev på den här bilden.

Hittade ett par gamla clips som jag satte på kragen häromdagen och det blev rätt snyggt tyckte jag så de fick lätt sitta kvar.

Det här roliga hade jag på mig idag då. Slänger in en bild på kragen sedan. Min skjorta är egentligen jättelång, så snodde Inez knep att sätta ett skärp runt magen för att hålla upp den. Funkar verkligen hur bra som helst, skjortan har suttit på sin plats hela dagen.

Skinnjacka och pälskrage, det funkar. Tänkte egentligen ha ett linne med träprint, men det verkade vara borta, så tog typ första bästa imorse. Det brukar vara så det funkar. Nu ska jag skriva min analys som jag sköt upp till idag från igår. Men det blir nog bra.

Hade lite ångest förut för att jag var tvungen att skriva en stil- och färganalys om mig själv. Men jag upptäckte att jag hade glömt papprena i skolan så jag får flytta ångesten tills imorgon.


Sommarens färger.
Bilden tagen från Google.

Är lite smått beroende av Idol, det är 4 år sedan jag följde Idol senast, det är antagligen för att vi var på auditionen som jag gör det. MEN! Amanda Fondell. Hon är grym. Hon sjunger på sitt eget sätt och det låter jättebra, men antagligen så tycker jag så mycket om henne för att hon har så snygga kläder. Det är kjolar, gröna klänningar och skjortor, glittriga skor. Hennes hår är alltid snyggt och annorlunda och hennes smink. Avgudar hennes styling alltså.



bilderna är alla tagna från google

Jag skrev för ett tag sedan att jag ville ha en jacka med annat material på ärmarna, ungefär som Burberrys. I Stockholm hittade jag en skitsnygg svart från H&M, men jag var ute efter en riktig vinterjacka så jag köpte den inte. Men igår när jag hittade den här på Cubus kunde jag inte låta bli, nedsatt och allt. Jag älskar den.

Ganska lång dag på stan idag och för det mesta såg jag ut såhär. Yves Rocher hade 50% rea på allt så passade på att köpa en mascara och lite annat. Inne på Glitter ville Lollo ha två saker. Sist vi var där fanns inget av det, men idag hittade vi båda. Den ena lite gömd, den sista. Den andra saken fanns det massor av idag, visar det imorgon, för jag var wannabe på riktigt och ville ha en likadan.


Kände mig hyfsat snygg när bilden togs men på bilderna var det verkligen inte lika vackert, brukar försöka att inte göra såhär, men idag var jag bara tvungen
Var uppe hos mormor häromdagen och snodde med mig en pälskrage och en pälsmössa. Pälsmössan kommer jag nog inte använda, köpte mig en egen i Stockholm, men pälskragen. Tänkte köpa en men kom på att mormor hade en. Mycker bättre. Vintage ju. Inte äkta.

De här byxorna är såå snygga! Jag vill nog sno dem.


Bilden är från P&L i år