New in. Helt enkelt. Ville egentligen visa materialet på tröjan som är lite annorlunda, men det blir en annan gång.

Nytt in. Fick de här snyggingarna för 30 kronor på Ginatricot iförrgår. Förstår inte hur de kunde vara nersatta till 10 kronor styck! Men helt okej för mig. Blev ju helt överlycklig. Vill ha lite fler guldiga ringar, så det passade ju bra.


Modemagasin och criminal minds mitt i natten (okej, det är inte mitt i natten, men det låter bäst så) är helt okej alltså!


"Nytt" från Christian Louboutin. Så fruktansvärt snygga. Påminner mig väldigt mycket om Jeffery Campbell's LITA Spike. Vilket påminner mig om att jag nog ska ta och köpa mig ett par LITA's till våren. Det blir nog bara vanliga LITA's då. De svarta. De känns mer tidlösa. Men båda två, och de här vore fantastiskt.
(Jag ska lära mig att göra kollage. Någon gång...)
DirektKälla till skorna

Kolla vad jag fick av Bella idag! Hon vet att jag älskar magazines så hon tog det här på Monki förra året!

Det märks att våren är nära. Bella och Gääb var väldigt färgglada idag. Själv körde jag på en av höstens trender - silver.

Ber om ursäkt för mina champagne-rubriker. Var inte riktigt medveten om det.

Min (förhoppningsvis) fantastiska hårprodukt. Den ska göra så att topparna inte klyver sig mellan klippningarna. Applicerar på topparna i torrt eller blött hår och man tvättar inte ur det. Det är ingen som helst styling i och det kommer inte synas. Ungefär som en bodylotion fast för håret. Inte mina ord, utan frisören som klippte mig igår. Kommer från Schwarzkopf och kostade 185 kronor på Brännpunkt. Jag tror stenhårt på den.



Mys @ Espresso House med bra människor. Plånboken på bordet kommer från Björn Borg!

image description

Har inte klippt mig på nästan ett år (med undantag för då Lollo klippte mig för nästan ett halvår sedan) och jag hade tröttnat på det skapligt. Men igår fick jag höra att jag verkligen vaar tvungen att klippa mig. Så jag gick och klippte mig och håret är mycket fräschare nu. Köpte även något som gör att topparna inte klyver sig, tror jag, så nu kommer jag ju inte behöva klippa mig på 2 år! Det ville jag berätta idag.

Gårkvällen blev verkligen inte som tänkt. Men det blir det ju aldrig. Allt som allt var det en klart värd kväll. Note to myself: ta aldrig på dig en klänning i fel storlek igen.

Världens finaste Inez i hela världshistorien fyller 18 fucking år idag!! Tror hon ska få köpa ut zyx åt mig på Preem senare!! Firas gör hon imorgon och jag är sjukt taggad! Puss på Inez.

Bild sen förra veckan. Mest jag. Men får man en bild på Inez är man grym.

Nya ELLE! Överlycklig. Den här veckan har jag pluggat ihjäl mig, och jag är inte klar än. Bara av att kolla på den får mig att känna att det är värt att plugga. Jag vet att innehållet är 1000 gånger bättre när jag sedan känner att jag förtjänar att få läsa den. Puss på er!

Tycker om våren hos bikbok. Det gör Sara och Maria också!

Inez och jag tänkte visst likadant idag!

Evelina (min underbara lillasyster som jag nämnde i inlägget här nedanför) har en ny klocka. Regal. Billig och väldigt snygg! Och på tal om e-huset så började jag en ny kurs idag med Lollo och Frida x2 och det var ju lite halvintressanta människor. En tjej med Jimmy choo väska och läraren hade Armani jeans!

Såg btw precis att man kan ändra storleken på bilderna nu :DDDDDD

Tackar min underbara lillasyster som oftast tar kort på mig! <3

En kik på dagens. Hela kommer imorgon och även en större bild på det här inlägget. Suger att man inte kan bestämma storleken på bilderna på appen...




Outfit. Klädde ner mina kostymliknande byxor med en ganska vanlig svart t-shirt. Hade tänkt både transparent och stickat först, men när klockan blev 5 minuter innan bussen går fick jag lite panik och bara tog något. Kände sedan att jag klädde upp dom lite när Iniz finis gjorde en inbakad fläta på mig. Hundtandsmönstrade strumpor och gubbskor. Har ett par liknande som jag fått av min men de hade jag på mig igår.
Idag blev det visst vår. Så på med kepsen! (Det jag syftar på är att när jag kom utanför huset idag fanns det ingen snö...)


Såhär ser det ut hos Kenzo
Stella McCartney resort 2012.


Jag älskar henne.
Tror snart jag klipper av mig håret. Axelkort. Ser ni hur slitet det är? Det är inte ens snyggt. Hade inte sett det om jag inte tagit dessa egopics. Får skylla mig själv. Har inte klippt mig hos en proffisionell på snart ett år. Min frisör vet att jag vill göra en förändring när jag kommer till henne. Hon påpekar det varje gång. Men har varit lite rädd för att gå dit nu, eftersom jag bara hade velat klippa topparna och inget annat. Det blir så fel då. Väntar nog ändå till sommaren. För då kommer håret vara långt och jag kanske har bestämt mig.

Fick ett sånt här fint träd i julklapp av min moster. Har inte haft något liknande innan, så mitt första försök att styla det gick sådär. Bättre lycka nästa gång.

Här skulle det egentligen kommit upp en outfitbild, men det blir en bild från i somras istället. För har man ingen fotograf, trors att man "mutat" med ostbågar, så har man ingen.


Snygga naglar hos 3.1 Phillip Lim. Försökte mig på att kopiera lite. Blev inte världens snyggaste, men det är på långt håll man ska kolla.


Mönstrat ska det vara nu. Det mest mönstrade jag äger är ett par nästan haremsbyxor som egentligen inte är så snygga, för att de är ett mellanting mellan haremsbyxor och något annat.

Ny ring från idag. Fyndad från Gina. Den kostade säkert inte mer än 50 kronor, kollade knappt. Jag, ringar och rea är en bra kombo.


Bild jag la upp på Instagram tidigare idag.
Stan med Frida idag. Hittade lite fint. Lite för mycket kanske. Räknade mina ringar också förresten, Frida. 100, mer eller mindre. Har inte koll på alla.


Medan Frida och jag shoppar det sista på rean (nu vet jag inte om det blir sista gången för Frida, men iallafall min sista gång) så tänkte jag bara ge några tips om vad man ska kika efter.

Budget. Kolla efter sådan som kommer till den här våren. Sådant som passar de kommande trenderna och det som är "inne" i vår. T. ex, köp en keps. Det kommer vara såå inne.
Lyx. Köp klassiska plagg från modehusen. Det som representerar dem. Skulle ju kännas sådär om man köper ett trendplagg för flera tusen som man ändå inte kan ha för att det är "ute".



Acnes vår/sommar visning. (Hade fler bilder jag skulle lägga upp, men min tekniska förmåga begränsar min användning av sparandet av bilder från Internet explorer.. Tydligen.)




Några dåliga bilder från nyår. Tog bara med mobilen.

Har varit sämst på att blogga. Ingen nyårsoutfit blir det heller. Så blir det när man har bråttom. Hade iallafall en röd tajt klänning och mina röda kilklackar från Cheap Monday. Jag bar omkring på en väska istället för smycken med en skitsnygg kedja. Målade ögonen svarta och naglarna i en mörkgrå färg med lite glitter i. De flesta hade svarta klänningar och röda läppar, vilket resulterade i att alla var för jävla snygga!