Ta bort snöret och sminket. Glöm vad det är för byxor egentligen.  Och byt ut bandaget mot en bandeau så är ju det här pretty fashion.

Fick med mig 4 saker från Style by Tyra igår. Cykeln är ju bara för döcool! Den är suddig eftersom cyklar inte är till för att vara still.Söta påsar.

Rött!! En av trenderna s/s '11. (Inlägget skulle kommit upp igår. Gjorde det det? Det vet ni nog...)

Var på öppningen av Style by Tyra idag med min bästa. Fick ingen goodiebags eftersom jag jobba.. Stod i kö i 2 timmar ungefär och mina skor höll på att döda mig. Så gick barfota typ. Pumpsen är alldeles för stora i hälen, så hade typ som ilägg jag fick med (eftersom jag absolut skulle ha skorna fast jag inte kunde ha dom) i hälen och papper i tårna. Men pappret tryckte ihop alla tår och iläggen var väl en aning för tunna så jag gick lika fort som en snigel för att inte tappa dem, och det gick ju bra. Men jag dog ändå efter 2 timmar i kön......

Världens sämsta outfitbild, blir ingen bättre för kameran dog och jag vill bara sova! De tre senaste dagarna har gått i ett. Onsdag: Upp, jobba, cajsa, sova. Torsdag: Upp, jobba, gymma med min bästa, käka ute, sova. Fredag: Upp, jobba, göra mig iordning, cykla, öppning, cykla, sova. Jao. Imorn blir det lugnt! Måste ändå erkänna att jag gillar det lite.

Fick med mig smycken hem iallafall! Såklart ju. Det väntar jag till imorn med så jag kan ladda kameran.

Måste tacka min moster jättejättejättemycket för att du alltid ställer upp. Vet att jag inte visar hur tacksam jag är. Men jag är verkligen jättetacksam. Du är bäst Min. ♥ (läser du det här kan du ju bekräfta med en kommentar så att jag vet att du läst det!)
min rätt fina röda pumps ♥

LÅNGT INLÄGG!!!!!
Jag kommer aldrig i hela mitt liv hinna sätta mig vid en dator idag. Måste sova, jobba, fixa mig, åka tåg, och sen åker jag inte heller hem igen. Nä, så tidsinställt för hela slanten! No point at all med detta inlägg.

Det här är lätt den snyggaste bilden jag har på mig! (Hoppas någon förstod ironin)

Kan ju inte bara ha berlock- och nyckelringsEiffeltorn, måste ju ha riktiga med.

Här kommer visst ett till inlägg som inte har något med bloggen att göra egentligen, men är ju hos min cajsa nu, Och det har jag väl varit ett tag. De kom och hämtade mig med deras nyyyya bil (deras fjärde liksom!) och vi har typ käkat seb dess. Hennes pappa tycker det är lite tant-varning på mig, Kaffe, allsång på skansen OCH Lotta på liseberg. Förra sommarn hade vi lite kul åt att jag tvingade i mig kaffe på mitt sommarjobb men i år tvingar jag inte i mig det, utan jag dricker det frivilligt, Så himla härliga. Min Cajsa alltså. ♥

Nu spelar jag antagligen memory, cyklar på en för liten cykel, torkar ett nerkladdat bord eller tröstar ett gråtande barn. Medan jag gör det kan ni ju kolla in de här jackorna! (Majoriteten jackor iallafall. Var bara tvungen att ha med Acne-skönheten!) Och jag vet att jackan från Burberry Prorsum ser jätteorange ut på runway-bilderna.. Tycker inte att den är snygg där!


Ralph Lauren Black Label, Acne, Marc by Marc Jacobs, Burberry Prorsum

Jobbbbbbbbbbbbar. Har rast nu men ska nog gå ut igen och fortsätta göra fiskespön. Det kan vara så att bebisarna vaknat oxå så att det är en liten gullunge som ska dra i mig. Det förra inlägget var tidsinställt, det kanske man fatta. Det kommer la upp ett till snart. Hörde nog en unge gråta nu. Spenderar kvällen med cajs. <3 C you.
Är inte den här bilden jättefin? Bara jag som tycker?


Springer helt seriöst till bussen nu!

Jag vill ha

Christian Louboutin, Alexander McQueen, Maison Martin Margiela, Belle Sigerson Morrison, Cholé, Miu Miu

Jobbat hela dagen idag. Rätt awesome med lite pengar.
Fotade lite med min bästa och min syrra igår. Alla bilder på min bästa och min syrra blev bra. En blev bra på mig....


Fotat min syster tidigare ikväll. Hon ser rätt vit ut i ansiktet, vilket hon absolut inte är. Efter 2 veckor i Italien är hon rätt brun. Men inställning på kameran tyckte hon skulle vara vit.

Frida Gustavsson är snygg den här hösten i Cristian Dior alltså.Jag älskade henne inte. Men jag tyckte att hon var bra. Tycker om "Rehab". Jag älskade hennes smink och hennes hår! R.I.P Amy Winehouse.

Ett stort Eiffeltorn. Nyckelring från Paris.

Den finaste, vackraste, snyggaste, fantastiskaste, bästa ringen i hela universum. Jag älskar den här ringen så fruktansvärt mycket. Det är helt sjukt. Fast den jag fick den av älskar jag ännu mer. Hur mycket som helst ♥ Ringen ska jag ha med mig ner i graven.

Ett litet Eiffeltorn. En Thomas Sabo berlock som min mamma fick när hon fyllde år för någon vecka sedan ♥

Spenderar kvällen med min bästa och känner att det är skönt att syrran är hemma.

Åker och hämtar min syster nu som jag inte träffat på nästan 4 veckor.

Kollar på 2:an. De visar massa från Norge nu. En av mina vänners syster bor med sin pojkvän i Oslo inte alls långt ifrån där bilen sprängdes förut. Så himla läskigt! Var borta hos henne förut och de skypade och allt är bra med dem. Men jag är ändå rädd och då förstår jag verkligen hennes syster. Och henne. Ville bara få det sagt. Annars jättemysig kväll.

Testar något annat tills jag hittar något bättre.

Såg Harry Potter för några dagar sedan efter ett långt marathon. Den var verkligen asgrym. Så värd. Tycker nog om Harry...

Tackar ännu en gång för att jag blir välkomnade till min blogg.
Och med det vill jag säga att jag tog bort bloggen, men fick sedan tillbaka den tack vare blogg.se. De är rätt grymma.
Vet att bloggen kanske ska heta "A touch of nature" p.g.a headern, men jag ska fixa det snart.